Vaak krijg ik de vraag wat ik zoal aan een foto bewerk.
Nou moet ik zeggen dat ik daar geen standaard antwoord op kan geven. Elke foto is anders dus ook elke foto zal anders bewerkt worden. Dit maakt jou foto, ook echt jou foto. Uniek dus!

Sinds kort werk ik naast mijn ”gewone” bewerkingen ook met een hele andere soort bewerking.
Deze kleurrijke, sprookjesachtige en een tikkeltje romantische bewerking noem ik ”DE LOVELY COLORS” bewerking.

Elke foto is natuurlijk al een kunstwerk op zich, maar….. elke locatiefoto kan vanaf nu een ontzettend kleurrijk kunstwerk worden door middel van deze prachtige bewerking.

Al nieuwsgierig geworden? 😉

Ik zal jullie een klein kijkje achter te schermen geven, en een voor & na foto aan jullie laten zien. (Let op: dit zijn alleen nog maar de zomerfoto’s, ook kunnen wij in deze bewerking hele mooi lente, herfst en winterfoto’s maken, maar daar voor moeten we natuurlijk eerst even op die seizoenen wachten 😉 )

Ik hoef denk ik niet meer uit te leggen welke de ”voor” en welke de ”na” foto is he!? Maar voor de mensen die het niet weten, links is een sooc (so out off camera. Of te wel, een rechtstreeks uit de camera foto), en rechts is de foto zoals ik hem heb bewerkt met de lovely colors bewerking.
Zoals jullie zien is rechts veel kleurrijker, sprookjesachtig en heeft de foto ook een romantische touch.

Al mijn foto’s worden stuk voor stuk en geheel met de hand bewerkt, zo ook deze speciale bewerking.
Omdat deze bewerking een stuk meer tijd vraagt, rekenen wij hier ook een ander tarief voor. Maar weer niet getreurd, we houden het voor iedereen betaalbaar!

Willen jullie nu ook graag gebruik maken van de Lovely Colors bewerking? Dat kan vanaf nu bij elke locatie shoot & bruidsreportage op locatie.

Voor meer info en voorbeelden kunt u kijken op onderstaande links.

Lovely Colors bewerking

Tarieven Fotoshoot

error: Content is protected !!