Blog 9: Kijkje achter de schermen

We krijgen weleens de vraag wat er nou zoal bewerkt wordt aan de foto’s. Sommige mensen zeggen ook niet te kunnen zien wat er veranderd is bij het voorbeeld dat ik tijdens een shoot op de camera laat zien.
Hierbij geven we jullie dus een kijkje achter de schermen door middel van een voor en na foto.
De ”before foto” is een geheel onbewerkte foto rechtstreeks uit de camera. De ”after” foto is de bewerkte foto zoals wij deze afleveren.

 

Blog 8: Nieuwe producten

Zoals jullie weten staat bij ons kwaliteit op nummer 1.

En daarom hebben wij besloten om merendeels handgemaakte en dus unieke producten te gaan leveren.
Op deze manier kunnen wij u de hoogstmogelijke kwaliteit garanderen.

KLIK HIER om te zien wat wij zoal aanbieden.

Blog 7: Newborn fotografie

Newborn fotografie, misschien wel de mooiste soort fotografie dat er is. Je baby is maar zo eventjes echt een baby, dat moet gewoon vast gelegd worden!

In deze blog wil ik jullie wat meer informatie hier over geven.

Een echte newborn is volgens mij in de periode vanaf de geboorte tot de 14e dag er na. Er zijn fotografen die 21 dagen of 30 dagen hanteren. Ik hou 14 dagen aan. Uiteraard kunnen we daarna ook nog hele mooie foto’s maken maar veel poses lukt gewoonweg het mooiste in de eerste 14 dagen. Waarom? omdat de baby zich dan nog lekker op kan krullen zoals in de baarmoeder en dit na de eerste 14 dagen al snel afneemt.

Hoe gaat een newbornshoot precies in zijn werk? Zodra je weet wat je uitgerekende datum is kun je in principe al een newbornshoot plannen. Natuurlijk is dit wel erg vroeg en we raden dan ook aan om de shoot te plannen rond de periode dat je zwangerschapsverlof begint (34-36 weken). We noteren dan je uitgerekende datum en zodra de baby er is, stellen jullie ons op de hoogte en plannen we de definitieve datum. Let op! het is raadzaam om ons op het lijstje met ”te bellen nummers na de bevalling” te zetten. Zo wordt het niet vergeten en kunnen jullie de shoot ook werkelijk tussen de 0 en 14 dagen laten plaatsvinden. Veel ouders wachten echter met contact opnemen zodra ze zichzelf weer beter voelen (meestal na 1 week), of bedenken als de baby al geboren is ineens dat ze toch wel een newbornshoot willen doen. Helaas lukt het ons dan meestal niet om op korte termijn de shoot in te plannen, en eer we er tijd voor hebben is de baby als snel een week of 4-5 oud. Dit is erg jammer. Meld je daarom op tijd. && wist je dat wij ook bij jullie thuis komen voor een newbornshoot? wel zo prettig als je net bevallen bent + dat de meeste ouders de shoot dan korter na de geboorte plaats laten vinden 😉

Wanneer je een shoot hebt geboekt ontvang je de factuur en een uitgebreid pdf-bestand met alle info die je moet weten voor de shoot. Lees dit goed door want hier staat zeer belangrijke informatie in.

Oja, houd je niet van geposeerde newbornfoto’s? dan is wellicht een newborn lifestyleshoot helemaal wat voor jou!

Genoeg info haha. We gaan naar de foto’s (zie hier onder)

Voor meer foto’s kunt u kijken in de mappen op onze website of op onze facebookpagina.
Zie hier onder nog een aantal newborn lifestylefoto’s.

Blog 6: Huwelijk Jordy & Roxanne

Ze kwamen bij me nadat ik een bepaald soort zwangerschaps foto’s wou uitwerken. Toen hun dochter (Vanessa) geboren was kwamen ze terug voor newborn foto’s. En nu was het aan mij de eer om ook hun huwelijksdag vast te leggen.

19 juli 2017, op de dag dat ze 10 jaar samen waren gaven ze elkaar het JA-woord!

Het zou een zonnige dag worden met temperaturen rond de 30 graden. Rond 13:00 zou onze werkdag beginnen. Onze dag begon bij Jordy’s ouderlijkhuis. Eenmaal daar aangekomen was Jordy bijna klaar. Wat zag hij er stijlvol uit! Maar ook Vanessa was prachtig gekleed in haar eigen trouwjurkje.
We begonnen met een paar foto’s bij de deur om daarna snel in de auto richting Roxanne te gaan.

(Aangekomen bij Roxanne ging ik natuurlijk eerst snel naar binnen, zodat ik vanaf binnen kon fotograferen wanneer Jordy & zij elkaar voor het eerst zagen. Justin zorgde voor de foto’s vanaf Jordy zijn kant.)
Een vriendin van Roxanne deed de deur open maar al snel zag ik de bruids ook staan.
Wauw wat was ze prachtig! echt een plaatje!
Ik ben snel in positie gaan staan zodat Jordy dan eindelijk zijn bruid kon zien en Vanessa haar mama.

Het bruidspaar heeft elkaar gezien en nu was dan echt onze werkdag begonnen. Op naar een dag vol liefde!

Hun hele dag zou bij Gasterij & Catering De Schildhoeve plaatsvinden. Handig want zo heb je ook meer tijd voor de fotoreportage.

Eerst gingen we de zogenoemde fotoreportage maken. Vanessa had er als snel geen zin meer in (kun je ook niet verwachten van een meisje van ruim 1,5 jaar), maar ondanks dat hebben we toch een aantal erg leuke foto’s van hun drieën.
We waren net de laatste foto’s aan het maken toen de eerste gasten al arriveerden. Snel naar binnen want de gasten mochten het bruidspaar natuurlijk nog niet zien.
Dit was ook het moment dat we echt konden merken hoe zenuwachtig het bruidspaar was hihi. Gezonde spanning!

Om 15:00 was het dan zo ver… de ceremonie.
(Deze zou bij goed weer buiten plaatsvinden, en wat een geluk het bleef de hele dag stralend mooi weer.)
Alle gasten stonden al te wachten toen het prachtige bruidspaar aan kwam lopen.
Een praatje van de ambtenaar en toen het zover… het JA-woord en Meneer & Mevrouw Gruppen was een feit!
Vanessa kwam de ringen brengen en dat deed ze super goed.
Zoals meestal gaat de ring van de vrouw heel makkelijk, maar wij vrouwen moeten toch een partij kracht zetten om de ring om de vinger van onze man te doen… jeetje zeg. Maar acht een kleinigheidje hou je toch haha.

Je zag de spanning ineens van ze afzakken toen ze eindelijk man & vrouw waren.

Het was tijd om te feliciteren en daarna de bruidstaart te eten.
Hierna gingen we nog even wat groepsfoto’s maken en natuurlijk mocht ook een foto van de ringen niet ontbreken. Net toen we de laatste foto’s maakten ging het regenen. Wat hadden we een geluk gehad.

En toen was het alweer 17:00 uur. Tijd om afscheid te nemen. (inmiddels was de regen alweer voorbij.)
Het bruidspaar ging gezellig met de gasten eten en ’s avonds was er nog een feest tot 01:00 uur.

Onze taak zat er op. Op naar huis!

De volgende dag heb ik nog even contact gehad met de bruid en uiteraard alvast een voorproefje van de foto’s gestuurd. Ze vertelde mij dat het pas rond 00:30 weer was gaan regenen, dus dat ze hun gehele huwelijk zoals ze graag wilden, buiten hebben kunnen vieren. Super toch!

Normaal hanteer ik een aflever termijn van 8 weken, maar omdat ik al mijn werk van voor het huwelijk al af had gerond kon ik direct beginnen met bewerken. Dit resulteerde er in dat ik een week later alles af had (het bruidspaar wilde alleen de digitale bestanden, dus geen trouwalbum) en dus kon het bruidspaar de foto’s in ontvangst nemen.

Ik had als verrassing niet alleen de DVD met foto’s maar ook een filmpje met ”hun muziek” en een aantal foto’s gemaakt. En voor Vanessa hadden we als aandenken een prachtige puzzel met foto er op.

Was was het bruidspaar ontroerd toen ze de foto’s zagen. Wauw, wat prachtig om te zien hoe blij je mensen met je foto’s kunt maken. Dat is waar je het als fotograaf allemaal voor doet!

Jordy, Roxanne & Vanessa, wij willen jullie nogmaals heel veel geluk en liefde toewensen!
Geniet van de mooie foto’s en van elkaar.

Liefs,

Jennifer & (second shooter Justin)

Benieuwd geworden naar de foto’s?
Scrol dan snel naar onderen.
En ook benieuwd naar de reactie van het bruidspaar?
(helemaal onderaan vind je die) En wauw als je zulke reacties krijgt…. wat geeft dat een goed gevoel. Dat is waar we het voor doen!

(dit is slechts een gedeelte van de geleverde foto’s)

Wauw!! Echt prachtig!!
We hebben een ongelooflijke dag achter de rug. Kijk er met heel veel blijdschap op terug!
Blij dat jullie het deden, gevoel klopte helemaal.
Dat gevoel was er ook toen ik zwanger was vandaar dat we jou/jullie ook zeker tijdens het huwelijk wilden.

Roxanne Gruppen

Bruid

Blog 5: Lovely Colors bewerking

Vaak krijg ik de vraag wat ik zoal aan een foto bewerk.
Nou moet ik zeggen dat ik daar geen standaard antwoord op kan geven. Elke foto is anders dus ook elke foto zal anders bewerkt worden. Dit maakt jou foto, ook echt jou foto. Uniek dus!

Sinds kort werk ik naast mijn ”gewone” bewerkingen ook met een hele andere soort bewerking.
Deze kleurrijke, sprookjesachtige en een tikkeltje romantische bewerking noem ik ”DE LOVELY COLORS” bewerking.

Elke foto is natuurlijk al een kunstwerk op zich, maar….. elke locatiefoto kan vanaf nu een ontzettend kleurrijk kunstwerk worden door middel van deze prachtige bewerking.

Al nieuwsgierig geworden? 😉

Ik zal jullie een klein kijkje achter te schermen geven, en een voor & na foto aan jullie laten zien. (Let op: dit zijn alleen nog maar de zomerfoto’s, ook kunnen wij in deze bewerking hele mooi lente, herfst en winterfoto’s maken, maar daar voor moeten we natuurlijk eerst even op die seizoenen wachten 😉 )

Ik hoef denk ik niet meer uit te leggen welke de ”voor” en welke de ”na” foto is he!? Maar voor de mensen die het niet weten, links is een sooc (so out off camera. Of te wel, een rechtstreeks uit de camera foto), en rechts is de foto zoals ik hem heb bewerkt met de lovely colors bewerking.
Zoals jullie zien is rechts veel kleurrijker, sprookjesachtig en heeft de foto ook een romantische touch.

Al mijn foto’s worden stuk voor stuk en geheel met de hand bewerkt, zo ook deze speciale bewerking.
Omdat deze bewerking een stuk meer tijd vraagt, rekenen wij hier ook een ander tarief voor. Maar weer niet getreurd, we houden het voor iedereen betaalbaar!

Willen jullie nu ook graag gebruik maken van de Lovely Colors bewerking? Dat kan vanaf nu bij elke locatie shoot & bruidsreportage op locatie.

Voor meer info en voorbeelden kunt u kijken op onderstaande links.

Lovely Colors bewerking

Tarieven Fotoshoot

Blog 4: Bruidsfotografie

Ja!… jullie gaan trouwen. Gefeliciteerd!
Bij een huwelijk komt veel regelwerk kijken. Maar 1 van de belangrijkste dingen die (snel) geregeld moet worden is, een fotograaf.
En dat is niet iets dat je zomaar even doet. Een fotograaf moet namelijk bij jullie passen, de foto’s moeten jullie aanspreken en het moet klikken.
Jullie trouwdag moet de dag van jullie dromen worden. En wanneer jullie jaren later de foto’s weer bekijken, moet dat gevoel terug komen. Daarom moeten jullie goed nadenken over een geschikte fotograaf.

Want de foto’s moeten jullie steeds weer dat geweldige gevoel geven als op jullie trouwdag!
En omdat ik wil dat jullie keer op keer met veel plezier naar jullie trouwfoto’s kijken, plan ik vooraf altijd een (vrijblijvend) kennismakingsgesprek. Dit gesprek vindt (meestal) plaats bij jullie thuis zodat ik ook direct een indruk krijg van wat voor mensen jullie zijn. Om op deze manier de foto’s nog meer bij jullie te laten passen. Tijdens dit gesprek kunnen jullie de wensen aangeven en vele vragen stellen.
Meestal beslissen aanstaande bruidsparen tijdens dit gesprek al direct dat ik hun huwelijk mag vast leggen, maar uiteraard kunnen jullie het er samen nog rustig over hebben. (Ik houd jullie datum na ons gesprek nog 1 week voor jullie gereserveerd).
Als jullie hebben besloten dat ik jullie huwelijk mag vastleggen, bespreken we (op korte termijn) al jullie wensen nogmaals en ondertekenen we de overeenkomst. Dan ligt definitief vast dat ik jullie bruidsfotografe zal zijn. Ook wordt dan de aanbetaling (50% van het totaal bedrag) contant of per pin voldaan.
De meeste stellen kiezen er voor om een loveshoot voorafgaand aan hun huwelijksdag te doen. Op deze manier kunnen wij alvast een beetje aan elkaar wennen. (ook bieden wij bij pakket C een gratis loveshoot aan).
Ongeveer 2 weken voor jullie huwelijksdag hebben wij nog contact (per e-mail of via de telefoon), om alles nog een keer door te spreken en te kijken of er nog wijziging zijn.
En dan is het zo ver… jullie huwelijksdag!
Op jullie huwelijksdag zal ik altijd een assistent (mijn man) meenemen voor o.a het dragen van de spullen, het autorijden zodat ik heel snel de auto uit kan wanneer dit nodig is, en omdat er wel eens momenten zijn die van twee kanten gefotografeerd moeten worden zal mijn man dit o.a voor zijn rekening nemen.
Nu denken jullie misschien, 2 fotografen?! dat wordt dan zeker dubbel betalen?!. Nee hoor, mijn man gaat gewoon mee als mijn assistent, om het voor mij wat makkelijker te maken. Hier zijn geen enkele kosten aan verbonden.
Na jullie huwelijksdag zal ik de foto’s stuk voor stuk zorgvuldig bewerken en klaar maken om af te leveren.
(jullie ontvangen de foto’s binnen 8 weken).
Ik lever de digitale foto’s altijd in hoge resolutie.
Op de foto’s die jullie op DVD ontvangen zal een (klein) logo aanwezig zijn. (Indien jullie dit niet willen, kunnen we de foto’s tegen betaling ook zonder logo leveren).
Op de foto’s in het fotoalbum en eventuele afdrukken zal geen logo aanwezig zijn.
Zodra ik alles klaar heb zal ik een afspraak met jullie maken, voor het afleveren van de foto’s.
Tijdens onze afspraak bekijken we de foto’s even samen en kunnen jullie de overig 50% van het totaal bedrag, contant of per pin voldoen.
Indien jullie voor een album hebben gekozen, ontvangen jullie de DVD alvast zodat jullie in alle rust foto’s kunnen kiezen die in het trouwalbum moeten komen. (indien gewenst kan ik jullie helpen met jullie keuze).
(De foto’s worden altijd in volgorde van hoe de dag verlopen is in het album geplaatst.)
Indien gewenst kan ik samen met jullie de layout voor het trouwalbum maken.
Zodra ik ook het trouwalbum klaar heb, plannen wij een laatste afspraak voor het afleveren daar van.
En dan hoop ik dat jullie met een fantastisch gevoel terug kunnen kijken op jullie trouwdag!

Blog 3: Studio, Locatie & Lifestyle fotografie

Zoals veel mensen wel weten, zijn wij van (bijna) alle markten thuis.
Zo kunt u bij ons terecht voor o.a studiofotografie. Dit is vooral handig, wanneer het regent.
Voor foto’s van bijv. grote groepen is het weer heel handig dat wij ook op locatie fotograferen. Buiten zijn de mogelijkheden immers oneindig.
Maar voor bijv. newbornshoots is het heel handig dat wij ook Lifestyle fotografie aanbieden. Hierbij kunnen zowel moeder als kind lekker rustig aan doen, en zijn ze in hun eigen vertrouwde omgeving.
Maar dit zijn natuurlijk nog maar een paar voorbeelden die wij noemen.

Wij kunnen u natuurlijk met veel meer van dienst zijn. Kijk hier voor rustig rond op onze website en als er vragen zijn dan horen wij die uiteraard graag. Staat er nu een onderdeel wat je erg leuk vind niet bij? Mail ons dan met je voorstel en wie weet kunnen wij toch wel wat voor jou betekenen.

Volg jij ons al op facebook en/of instagram? Nee?! Dat is zeker de moeite waard 🙂

En wist jij dat ook wanneer je zelf geen facebookpagina hebt, je die van ons toch kunt bekijken? deze staat namelijk openbaar. Wel zo handig voor mensen zonder facebook maar die toch graag onze meeste recente foto’s willen bekijken. Wij plaatsen op deze website namelijk niet alle foto’s om het zo overzichtelijk mogelijk te houden voor jou als klant 😉

Blog 2: Nieuwsbrief

Wist jij dat jij, je kunt aanmelden voor de nieuwsbrief? En je dan elke 3 maanden een nieuwsbrief per e-mail ontvangt? Nee?!… je weet niet wat je mist!

Elke 3 maanden versturen wij een nieuwsbrief met alle nieuwe informatie & aanbiedingen.

Ook sturen wij 2 keer per jaar een speciale bon mee, waarmee alleen nieuwsbrieflezers korting krijgen op een shoot. Let op: de kortingen kunnen hoog oplopen!

Je kunt je makkelijk aanmelden door op de button ”aanmelden” te klikken. (via onderstaande link) En afmelden gaat net zo makkelijk (door het sturen van een e-mail). http://jennifersnippefotografie.nl/nieuwsbrief/

Hebben jullie nou het idee dat er iets mist in de nieuwsbrief?, meld dit dan even door middel van het sturen van een e-mail, dan kunnen wij er misschien wat aan doen.

Blog 1: Vernieuwde website

Hoi,

Hier is ie dan, mijn eerste blog.

Vanaf nu zal ik regelmatig een blog voor jullie schrijven.
Om te beginnen zal ik het over de vernieuwde website hebben.

Het was een aantal weken vrij rustig rondom Jennifer Snippe Fotografie. Maar we hebben niet stilgezeten. Integendeel. De shoots gingen gewoon door, maar

ook hebben wij een aantal weken keihard gewerkt om de website geheel te vernieuwen. (dat werd na 4 jaar ook wel eens tijd 😉 )

Wij hebben (bijna) elke pagina geheel opnieuw opgebouwd en dat is te zien. De albums zijn nu overzichtelijker en makkelijker te vinden. Alle tarieven zijn op de site te vinden, aanmelden voor de nieuwsbrief gaat nu een stuk makkelijker. Kortom, we hebben een hele andere website!

Er staan nu een aantal foto’s op de site, maar natuurlijk nog lang niet genoeg. Daarom zullen wij de komende weken nog druk bezig zijn met het ”vullen” van de site.

Ik zou zeggen, kijk rustig rond. En als je dingen tegenkomt op de website wat nog niet werkt of wat anders kan, laat het weten!

error: Content is protected !!