Blog 9: Kijkje achter de schermen

We krijgen weleens de vraag wat er nou zoal bewerkt wordt aan de foto’s. Sommige mensen zeggen ook niet te kunnen zien wat er veranderd is bij het voorbeeld dat ik tijdens een shoot op de camera laat zien.
Hierbij geven we jullie dus een kijkje achter de schermen door middel van (Lees meer…)

Blog 7: Newborn fotografie

Newborn fotografie, misschien wel de mooiste soort fotografie dat er is. Je baby is maar zo eventjes echt een baby, dat moet gewoon vast gelegd worden!

In deze blog wil ik jullie wat meer informatie hier over geven. (Lees meer…)

Blog 6: Huwelijk Jordy & Roxanne

Ze kwamen bij me nadat ik een bepaald soort zwangerschaps foto’s wou uitwerken. Toen hun dochter (Vanessa) geboren was kwamen ze terug voor newborn foto’s. En nu was het aan mij de eer om ook hun huwelijksdag vast te leggen.

19 juli 2017, op de dag dat ze 10 jaar samen waren gaven ze elkaar het JA-woord! (Lees meer…)

Blog 5: Lovely Colors bewerking

Vaak krijg ik de vraag wat ik zoal aan een foto bewerk.
Nou moet ik zeggen dat ik daar geen standaard antwoord op kan geven. Elke foto is anders dus ook elke foto zal anders bewerkt worden. Dit maakt jou foto, ook echt jou foto. Uniek dus!

Sinds kort werk ik naast mijn ”gewone” bewerkingen ook met een hele andere soort bewerking.
Deze kleurrijke, sprookjesachtige en een tikkeltje romantische bewerking noem ik ”DE LOVELY COLORS” bewerking. (Lees meer…)

Blog 4: Bruidsfotografie

Ja!… jullie gaan trouwen. Gefeliciteerd!
Bij een huwelijk komt veel regelwerk kijken. Maar 1 van de belangrijkste dingen die (snel) geregeld moet worden is, een fotograaf.
En dat is niet iets dat je zomaar even doet. Een fotograaf moet namelijk bij jullie passen, de foto’s moeten jullie aanspreken en het moet klikken.
Jullie trouwdag moet de dag van jullie dromen worden. En wanneer jullie jaren later de foto’s weer bekijken, moet dat gevoel terug komen. Daarom moeten jullie goed nadenken over een geschikte fotograaf. (Lees meer…)

Blog 3: Studio, Locatie & Lifestyle fotografie

Zoals veel mensen wel weten, zijn wij van (bijna) alle markten thuis.
Zo kunt u bij ons terecht voor o.a studiofotografie. Dit is vooral handig, wanneer het regent.
Voor foto’s van bijv. grote groepen is het weer heel handig dat wij ook op locatie fotograferen. Buiten zijn de mogelijkheden immers oneindig.
Maar voor bijv. newbornshoots is het heel handig dat wij ook Lifestyle fotografie aanbieden. Hierbij kunnen zowel moeder als kind lekker rustig aan doen, en zijn ze in hun eigen vertrouwde omgeving.
Maar dit zijn natuurlijk nog maar een paar voorbeelden die wij noemen. (Lees meer…)

Blog 2: Nieuwsbrief

Wist jij dat jij, je kunt aanmelden voor de nieuwsbrief? En je dan elke 3 maanden een nieuwsbrief per e-mail ontvangt? Nee?!… je weet niet wat je mist!

Elke 3 maanden versturen wij een nieuwsbrief met alle nieuwe informatie & aanbiedingen. (Lees meer…)

Blog 1: Vernieuwde website

Hoi,

Hier is ie dan, mijn eerste blog.

Vanaf nu zal ik regelmatig een blog voor jullie schrijven.
Om te beginnen zal ik het over de vernieuwde website hebben.

Het was een aantal weken vrij rustig rondom Jennifer Snippe Fotografie. Maar we hebben niet stilgezeten. Integendeel. De shoots gingen gewoon door, maar (Lees meer…)

error: Content is protected !!