Mijn naam is Jennifer Benjamins-Snippe, 27 jaar oud, getrouwd, moeder van een prachtige zoon & 2 prachtige dochters. Samen met mijn gezin woon ik in Hollandscheveld (gemeente Hoogeveen). Fotograferen is altijd al mijn grootste hobby geweest. Bijna elke vrije minuut had ik dan ook wel de camera in mijn handen. In de zomer van 2010 heb ik dan ook besloten om naast mijn studie, in mijn vrije uren als fotografe aan de slag te gaan. Dit beviel mij zo goed dat ik na het afronden van mijn studie, besloten heb om van mijn hobby, mijn werk te maken. En dat is wat ik vandaag de dag nog steeds met veel plezier doe.

Waar ik in de zomermaanden het liefst fotografeer op een buiten locatie (en dan met name 2 uur voor zonsondergang), fotografeer ik in de wintermaanden ook heel graag in de studio. Mijn werk is dus erg veelzijdig!
Door de jaren heen heb ik mijn eigen stijl van fotograferen ontwikkeld. En als het goed is zijn jullie ook bij mij terecht gekomen, omdat mijn stijl u/jou aanspreekt.

Een aantal van mijn foto’s staan op deze website en voor meer foto’s kunt u/je kijken op mijn  facebook pagina
 of  vrijblijvend bellen of  een mail sturen voor de mogelijkheden & wie weet zie ik u/jou eens voor mijn lens!

Groet, Jennifer

Mijn naam is Justin Benjamins, 29 jaar oud, getrouwd met Jennifer & vader van onze prachtige zoon & 2 prachtige dochters. Ik ben nauw betrokken bij Jennifer Snippe Fotografie. Het is dus heel goed mogelijk dat u bijvoorbeeld een mailtje of telefoontje van mij terug ontvangt. (tijdens bruidsreportages ben ik altijd aanwezig als assistent, zo ook vaak tijdens locatieshoots).

 

Capture your memories now & remember them forever
error: Content is protected !!