Ja!… jullie gaan trouwen. Gefeliciteerd!

Bij een huwelijk komt veel regelwerk kijken. Maar 1 van de belangrijkste dingen die (snel) geregeld moet worden is een fotograaf.
En dat is niet iets dat je zomaar even doet. Een fotograaf moet namelijk bij jullie passen, de foto’s moeten jullie aanspreken en het moet klikken.
Jullie trouwdag moet de dag van jullie dromen worden. En wanneer jullie jaren later de foto’s weer bekijken, moet dat gevoel terug komen. Daarom moeten jullie goed nadenken over een geschikte fotograaf. Want de foto’s moeten jullie steeds weer dat geweldige gevoel geven als op jullie trouwdag!

En omdat ik wil dat jullie keer op keer met veel plezier naar jullie trouwfoto’s kijken, plan ik vooraf altijd een (vrijblijvend) kennismakingsgesprek. Dit gesprek vindt (meestal) plaats bij jullie thuis zodat ik ook direct een indruk krijg van wat voor mensen jullie zijn. Om op deze manier de foto’s nog meer bij jullie te laten passen. Tijdens dit gesprek kunnen jullie de wensen aangeven en vele vragen stellen.
Meestal beslissen aanstaande bruidsparen tijdens dit gesprek al direct dat ik hun huwelijk mag vast leggen, maar uiteraard kunnen jullie het er samen nog rustig over hebben. (Ik houd jullie datum na ons gesprek nog 1 week voor jullie gereserveerd).

Als jullie hebben besloten dat ik jullie huwelijk mag vastleggen, bespreken we (op korte termijn) al jullie wensen nogmaals en ondertekenen we de overeenkomst. Dan ligt definitief vast dat ik jullie bruidsfotografe zal zijn. Ook wordt dan de aanbetaling (50% van het totaal bedrag) contant of per pin voldaan.

De meeste stellen kiezen er voor om een loveshoot voorafgaand aan hun huwelijksdag te doen. Op deze manier kunnen wij alvast een beetje aan elkaar wennen. (ook bieden wij bij pakket GOUD een gratis loveshoot aan).

Ongeveer 2 weken voor jullie huwelijksdag hebben wij nog contact (per e-mail of via de telefoon), om alles nog een keer door te spreken en te kijken of er nog wijzigingen zijn.

En dan is het zo ver… jullie huwelijksdag!
Op jullie huwelijksdag zal ik altijd een assistent (mijn man) meenemen voor o.a het dragen van de spullen, het autorijden zodat ik heel snel de auto uit kan wanneer dit nodig is, en omdat er wel eens momenten zijn die van twee kanten gefotografeerd moeten worden zal mijn man dit o.a voor zijn rekening nemen.
Nu denken jullie misschien, 2 fotografen?! dat wordt dan zeker dubbel betalen?!. Nee hoor, mijn man gaat gewoon mee als mijn assistent, om het voor mij wat makkelijker te maken. Hier zijn geen enkele kosten aan verbonden.

Na jullie huwelijksdag zal ik de foto’s stuk voor stuk zorgvuldig bewerken en klaar maken om af te leveren.
(jullie ontvangen de foto’s binnen 8 weken).
Ik lever de digitale foto’s altijd in hoge resolutie en logo vrij! (ook ontvangen jullie de foto’s in lage resolutie en met logo, voor het gebruik op social media.

Zodra ik alles klaar heb zal ik een afspraak met jullie maken, voor het afleveren van de foto’s.
Tijdens onze afspraak bekijken we de foto’s even samen en kunnen jullie de overige 50% van het totaal bedrag, contant of per pin voldoen.

Indien jullie voor een album hebben gekozen, ontvangen jullie de USB alvast zodat jullie in alle rust foto’s kunnen kiezen die in het trouwalbum moeten komen. (indien gewenst kan ik jullie helpen met jullie keuze).
(De foto’s worden altijd in volgorde van hoe de dag verlopen is in het album geplaatst.)
Indien gewenst kan ik samen met jullie de layout voor het trouwalbum maken.

Zodra ik ook het trouwalbum klaar heb, plannen wij een laatste afspraak voor het afleveren daar van.

En dan hoop ik dat jullie met een fantastisch gevoel terug kunnen kijken op jullie trouwdag!

error: Content is protected !!